Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Υπηρεσία Δωρεάν Παράδοσης Βιβλίων κατ’ οίκον – τις μέρες της Καραντίνας

Περισσότερα από 1.600 βιβλία παραδόθηκαν από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας στα σπίτια των αναγνωστών της, κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown! Και η σημαντική αυτή προσφορά συνεχίζεται!

 


Η όλη διαδικασία γίνεται γρήγορα και εύκολα, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί μέχρι 3 βιβλία. Ημερομηνία επιστροφής ορίζεται η ημερομηνία επαναλειτουργίας της βιβλιοθήκης όταν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι κάτοικοι της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής μπορούν να επισκεφθούν τον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ της Βιβλιοθήκης στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ και επιλέξει τα βιβλία που τους ενδιαφέρουν, από τους 160.000 ίτλους που διαθέτει. Βιβλία επιστημών, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, παιδικά και άλλα.

Η υπηρεσία δωρεάν παράδοσης βιβλίων στο σπίτι, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα.

Για δανεισμό βιβλίων, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΕΔΩ) .Τηλέφωνο 23310 24494 , email info@libver.gr

Ενημερωθήκαμε από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ του ΛΑΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.