Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου: Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2022

Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία: γιορτάζουμε τη φθινοπωρινή μετανάστευση στο Πάρκο «Α. Τρίτσης»

 


Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-14:00, σας προσκαλούμε στο Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον, για μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση με παρατήρηση πουλιών και άλλες δράσεις αφιερωμένες στη φθινοπωρινή μετανάστευση!

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών αποτελεί την πρώτη δράση παγκόσμιας εμβέλειας που διοργανώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των πουλιών BIRDLIFE INTERNATIONAL και γιορτάζεται κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σε περισσότερες από 40 χώρες. Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, εθνικό εταίρο της BirdLife.

Φέτος γιορτάζουμε την 30η επέτειο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών που συμπίπτει με τον εορτασμό των 40 χρόνων αδιάλειπτης δράσης της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας!

 

Χώρος εκδήλωσης: Κεντρικές λίμνες του Πάρκου (χώρος ευκαλύπτων)

 

Για οδηγίες πρόσβασης στο Πάρκο "Α. Τρίτσης" δείτε ΕΔΩ

 

Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης περιλαμβάνουν:

           Παρατήρηση Πουλιών

           Παιδικά εργαστήρια

           Έκθεση φωτογραφίας

 

Η συμμετοχή για το κοινό είναι ελεύθερη

 

Η εκδήλωση υλοποιείται από την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», το Κ.Ε.ΠΕ.Α Μητροπολιτικού Πάρκου «Α. Τρίτσης» και τους Φίλους του Πάρκου Τρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.